• Showing how headings looks like...
    Cenectus et netus et maluada fames egestas pulvinar auctor metus. Puspendisse potenti. In sodales, lectus non bibendum hendrerit, turpis velit tincidunt est, auctor pellentesque tellus sapien semmetus. Quisque dignissim, velit ac tempor cdimentum, ligulit hendrerit mauris, id congue justo metus quis puru ellentesque dolor lorem.
woningen te koop in brugge U wenst te verkopen
U heeft een woning en overweegt te verkopen. Woongoed kan u daar op professionele wijze bij helpen. Voor de meeste mensen is het verkopen van een woning geen dagelijkse bezigheid. Bij de verkoop van uw huis komt heel wat kijken. Praktische, maar bijvoorbeeld ook juridische aspecten, alsook het opvragen van de nodige attesten, EPC, elektriciteitsattest, stedenbouwkundige gegevens…
Woongoed helpt u er graag bij. U maakt gebruik van onze kennis, ervaring en een correcte benadering.
 
 
woningen te huur in brugge Taxatie
Wat is de waarde van een woning?
De bank praat over de executiewaarde van een pand, de verzekering over een herbouwwaarde, de fiscus over de economische waarde, een verkoper over de verkoopprijs of commerciële waarde…
Een woning heeft zoveel verschillende waarden dat het soms lijkt of we over verschillende panden praten. In ons kantoor helpen twee erkende schatters/taxateurs u met een juiste waardebepaling/taxatie van uw woning.
 
 
woningen te huur in brugge Gratis zoekopdracht
Woongoed biedt u een unieke mogelijkheid om continu op de meest moderne wijze op de hoogte te blijven van ons actuele huizenaanbod. Dit geldt voor zowel het aanbod koop- als huurwoningen.
Schrijf u in bij "Blijf op de hoogte van ons aanbod" om gebruik te maken van onze unieke service.
 
 
woningen te huur in brugge Verkoopstyling verkoopt sneller
Wist u dat de eerste indruk van cruciaal belang is voor het verkoopsproces?
Is een eerste indruk niet goed, is in 95% van de gevallen de verkoop verkeken. Uw doel is uw woning zo snel mogelijk te verkopen tegen de beste prijs. Om dit te bereiken is het noodzaak uw woning zo goed mogelijk te presenteren. Ook hierbij helpt Woongoed u verder met de nodige professionele begeleiding.

WOONGOED, ONZE HUIZEN , JULLIE TOEKOMST.
Onze referenties

Woongoed - Weyts Jan

Bisschopsdreef 13
8310 Brugge

Tel. 0477 60 49 89
Fax 050 36 27 02

E-mail: contact@woongoed.net